Om Svensk Spedition & Transport AB

Svensk SpeditionFunktionella och hållbara transportlösningar

Svensk Spedition & Transport AB startades sommaren 2013 och tog då över speditionsdelen från dåvarande Svensk Fjärrtrafik. Vi har lång erfarenhet inom transport och logistik och gör alltid vårt bästa för att hitta långsiktiga, funktionella och hållbara transportlösningar för båda parter. Vi försöker alltid att anpassa oss så mycket som möjligt efter kundens behov. För oss är det viktigt att alla kunder behandlas lika oavsett storlek.

Många samarbetspartners ger mindre tomkörning

Alltid svenska åkerier inrikes transporterVårt mål är att kunna förmedla transporter, främst till mindre åkerier men även större, för minimal tomkörning och minimal miljöpåverkan. Vi åtar oss både helchartrade linjer liksom enväga transporter. Vi samarbetar även med en större mängd andra speditörer för att få bättre förhållanden för våra inlejda åkerier. Vi brukar ha som inställning att "i alla städer finns det alltid någon spedition med behov av transport", därav många samarbetspartners.

Alltid Svenska åkerier vid inrikes transporter

Vi använder oss uteslutande av Svenska åkerier vid inrikes transporter med garantier på svensktalande chaufförer och svenskägda bilar. Detta för att öka kvaliteten samt måna om Svensk åkerinäring och samtidigt bidra till att minska cabotagetrafiken.

Några av våra uppdragsgivare

  • Green Cargo
  • DSV Road
  • SCA Timber/BioNorr
  • DHL
  • NWP
  • Nordic Water Products