Om OSS

Svensk Spedition & Transport AB är ett transportbolag som huvudsakligen utför transporter inom Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi fraktar styckegods del- och hel last inom hela Sverige.

Lager, lastning och lossning

Vi har tillgång att lagerföra upp till 4800kvm. Vi erbjuder Containerlassning och lossning samt uppställning för import och exportgods.

Kvalitet, miljö och säkerhet

Svensk Spedition & Transport är ett företag som jobbar för kundens bästa. Vi vill leverera våra transporter med kvalitet och säkerhet och samtidigt vara medvetna om hur vi påverkar miljön runt omkring oss. Vi arbetar alltid för en ständig förbättring genom att sätta upp mål och handlingsplaner inom de områden vi vill förbättra.
Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Miljö & Kvalitetspolicy Personuppgiftspolicy
ISO-Certifikat (SV) PDF ISO-Certificate (EN) PDF

En trygghet för kunden är att våra underleverantörer genomgår regelbundna kontroller. Så att vi kan förvissa oss om att de motsvarar våra krav och värderingar och följer alla lagar och regler inom transportbranschen.

vi erbjuder våra kunder: 

• Rätt ekipage för kundens behov.
• Rätt chaufför för den aktuella leveransen.
• Genomgående kontakt från bokning till slutleverans.

Vår styrka är kostnadseffektiva transportlösningar som ger dig som kund en ökad lönsamhet. Vi har en fordonspark med egna bilar samt ett stort nätverk av kontakter med åkerier i hela Sverige. Detta gör det möjligt för oss att alltid ha en bil tillgänlig i närheten av våra kunder för minsta möjliga positionering.

Hög kvalitet & personlig service:

• En kontaktperson som följer ditt ärende
• Korta och snabba beslutsvägar
• Snabb avvikelse-rapportering
• Snabb åtgärd vid avvikelse
• Punktlighet på frakterna

Vi gör det lilla extra

Vår serviceinriktade personal har breda erfarenheter inom transport, lager och logistik och är alltid redo att göra det lilla extra för våra kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Svensk Spedition & Transport AB Växjö

Svenska ÅKerier

När vi inte kör våra egna fordon samarbetar vi vid inrikes transporter i första hand med Svenska åkerier som kan garantera svensktalande chaufförer och svenskägda bilar. 

Uppdrags­givare

Några av de uppdragsgivare vi regelbundet samarbetar med är:

Jysk, Scania, SCA, Knauf och Postnord.

Logistik­konsult

Med gedigen kunskap inom logistik och transport kan vi erbjuda kvalificerad rådgivning.

Kontakta oss